Program

Program  2019

Der betales ikke entre´ til nedenstående 10 koncerter, der afholdes i Rosenhaven ( Slotsgade 52 Hillerød) i perioden 15. juni til 17. august 2019 og afvikles fra  kl. 11.00 til kl. 14.00.

Til den sidste koncert med "Second Line Jazzband" betales der entre´. Denne koncert afholdes i Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød, og koncerten starter kl. 18.30 fredag den 18. oktober.

For nærmere oplysninger om orkesteret og køb af billetter - tryk på Second Line yderst til højre i menuen.


A Tribute to Papa Bue


"A Tribute to Papa Bue" er en koncert for Arne Bue Jensen, hvor seks af hans fremragende tidligere musikere fra Papa Bue´s Viking Jazz Band mindes hans musik. I juni 2017 optrådte orkestret for fulde huse i Støberihallen i Hillerød- en koncert arrangeret af " Jazz i Rosenhaven" - og ved den lejlighed lovede vi de begejstrede tilhørere, og alle dem der gik forgæves, at de ville få mulighed for at høre " Buerne" i Rosenhaven. De kom med stor succes i 2018, og vi har dem selvfølgelig også med i år, 

Glæd jer.

Jack Andersson: Trompet og sang. Erik Andersen: Klarinet.

Ole "Fessor" Lindgreen: Basun. Per Jacobsen: Piano og sang. Henrik Simonsen: Trommer: Jens Sølund: Bas.

Jazzin´ Jacks m/ Anna Pauline


Bandet blev dannet i 1981 af musikere med omkring 20 års erfaring fra forskellige kendte svenske traditionelle jazzbands. Musikken er swingende og dynamisk i den traditionelle jazzstil.

Jazzin´ Jacks har også denne gang taget Jacks dejlige datter Anna Pauline med som sangerinde.

Sammen med det øvrige band tryllebandt hun sidste år gæsterne i Rosenhaven, så vi glæder os til endnu et gensyn. Det er fremragende jazz   - glæd jer.Jack Andersson: Trompet. Anna Pauline: Sang.

Lasse Karlsson: Klarinet. Anders Rudnert: Bas.

Morten Hertz: Basun. Lenny Ekström: Trommer. Martin Landgren: Klaver.


Norbert Susemihl´s  Joyful Gumbo


Norbert Susemihl´s Joyful Gumbo er et enestående internationalt band med en høj standard for musikalsk kvalitet og fornemmelse for musik, og orkestret er meget rost for deres præstationer ved koncerter og festivaler.

Bandet består af et udvalg af Europas bedste jazzmusikere,

Norbert Susemihl`s Joyful Gumbo har et usædvanligt bredt stilistisk repertoire, der repræsenterer hele spektret af New Orleans Music fra begyndelsen til i dag: Traditionel jazz, Ragtime, Calypso, Swing, gospel, Rhythm & Blues og funky Brass Band stil.


Norbert Susemihl: Trompet/Flygelhorn/Sang.

Chris Tanner: Klarinet/ Sang. Hans Ingelstam: Basun.

Hans Knudsen: Piano / Sang. 

Matthias Flemming Petri. Bas.

Torstein Ellingsen: Trommer.

Peruna Jazzmen


Peruna jazzmen blev etableret i 1959 og fejrer således i år orkestrets 60- års jubilæum. Peruna jazzmen spiller klassisk 1920' er jazz som spillet af Louis Armstrong, Jelly Roll Morton, Joe King Oliver, Clarence Williams og andre af de store navne fra den gamle " originale" jazz. Musikken fremføres med en uforfalsket og autentisk lyd, og er en stor oplevelse at høre "live", " De gamle klassikere fortjener at komme ud til folket og blive holdt i live, frem for at stå på en hylde og samle støv", sagde  kapelmester, Arne Højbjerg.


Paul Bocciolone Strandbjerg: Kornet.

Claus Forchhammer: Klarinet.

Anette Straus: Klaver/sang. Jonas Winding: Banjo.

Mik "Greve" Schack: Vaskebræt.

Henning Lorenzen: Sousafon.

Ole " Fessor" Lindgren: Trombone

Outstanding New Orleans Boys

Sidste sommer blev et hold af meget kompetente musikere, med den legendariske Ronald Andersen, samlet på Axelborg Bodega, for at genopleve den gamle New Orleans sound. Det endte heldigvis med,  at de besluttede at fortsætte som band, og i år kan vi med stolthed præsentere dem i *Rosenhaven".

Vi glæder os.
Jack Andersson: Trompet. Chris Tanner: Klarinet.

Morten Hertz: Basun. Per Jacobsen: Piano/sang. 

 Ole Olsen: Bas. Ronald Andersen: trommer/guitar.

Max Lagers New Orleans Stompers


Endnu et genhør med Max Lager, som på grund af bandets spilleglæde og professionelle optræden "vader" ind i publikum. Spillestilen er den klassiske for New Orleans jazzen med vægten lagt på det enkle og kollektive spil. Orkestret er stærkt inspireret af 1940ernes og 1950ernes store navne inden for New Orleans jazzen. Optrådte sidste år med stor succes på Copenhagen Jazz Festival.


Ragnar Tretow : Trompet. Peter Trädgårdh: Basun.

Ulf Albrektsson: Klaver og Sang. Anders Rylander: Banjo.

Ored Borgsund: Bas. Lennart Carlsson: Trommer.

Michael Cinthio: Klarinet og Saxofon.

Doc Houlind Revival All Stars

M/Gregg Stafford

Doc Houlind og hans band spiller så vidunderlig og ægte New Orleans Jazz, at vi simpelhen ikke vil undvære dem.

Doc og  "Jazz i Rosenhaven" har til denne koncert hentet et verdensnavn til Rosenhaven - Den amerikanske trompetist Gregg Stafford. Gregg bor i New Orleans,  hvor han i mange år har arbejdet for at bevare sin berømte hjembys musikalske arv. Han er musiklærer, blev i 1984 leder af the Young Tuxedo Brass Band og har spillet med så kendte navne som Wynton Marsalis og Brian Carrick. I 1990´erne spillede han jævnligt i Preservation Hall,  hvor hans fantastiske trompetspil får tankerne ledt hen mod Louis Armstrong.

Dette  er et virkeligt Scoop, som vi er meget stolte over.


Søren Doc Houlind: Trommer/Sang. Jesper Capion Larsen: Klarinet. Lis Krøyer: Piano. Ebbe Kjærsgaard Hansen: Banjo.

Kristian Barfod: Basun. Ole Olsen: Bas.

Gregg Stafford: Trompet.

Doc Houlind Revival All Stars

M/ Sarah Spencer

Til denne koncert præsenterer vi endnu et Scoop - tenorsaxofonisten og sangeren Sarah Spencer.

Trods sin forholdsvis unge alder har Sarah Spencer længe været et kendt ansigt på den internationale traditionelle jazz scene. Sarah spiller flere instrumenter og er desuden en glimrende bluessangerinde, men er dog mest kendt for sit spil på tenorsaxofonen.

Hendes forbillede er Emanuel Paul, der bedst huskes for sine mange år i Kid Thomas´Band. Sarah Spencer´s spil lader ingen tvivl om hendes store kærlighed for den "ægte" New Orleans Jazz. Hun tilhører en ny generation af spændende jazz musikere og er den hotteste tenorsaxofonist på nutidens jazz scene. Sarahs overbevisning er " Play it hot and dirty".

Søren Doc Houlind: Trommer/Sang. Jesper Capion Larsen: Klarinet. Lis Krøyer: Piano. Sarah Spencer: tenorsaxofon.

Ebbe Kjærsgaard Hansen: Bas.

Jørgen Munksgaard Nielsen: Trompet. Peter Goetz: Basun.

Papa Piders Jazzband


Et af Sveriges mest populære jazzbands, som har rødder helt tilbage til 60´erne, og de har hver gang de optræder i Rosenhaven fået vore gæster " helt op på tæerne", De er nærmest uundværlige.

Bandet er tidligere belønnet både med juryens og publikums pris, som Sveriges bedste jazzband, og det er man ikke i tvivl om, når man hører dem. Papa Pider vækker pragtfulde minder om  Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber.


Sverker Nyström: Klarinet/Saxophone/Sang.

Claes Nordborg: Bas/Sang. Klas Nilsson: Trompet/Sang.

Bo Lindgren: Trommer. Anders Hultman: Banjo/Sang.

Pider Åvall: Basun/Sang.

Basement Jazzband


Basement Jazzband står for traditionel jazz med et bredt repertoire af jazzklassikere og evergreens. Bandet, der så dagens lys i 1994, og som derfor i år kan fejre 25- års juilæum, er en populær gæst i Rosenhaven.

En af grundene til bandets popularitet er den stramme, disciplinerede og swingende Dixie stil.Sven Levandowsky: Trommer/ Orkesterleder.

Jørgen Villumsen: Bas. Jan Duelund: Banjo/Sang.

Martin Landgren: Piano/Sang. Jens Bodholt: Basun. Mogens Eghjort: Trompet. Lasse Karlsson: Klarinet.

Second Line Jazzband


Det svenske " Second Line Jazzband" er et af europas mest populære traditionelle jazzbands, som sidste år skabte meget stor begejstring, da orkestret for fulde huse underholdt i Støberihallen , Nordstensvej 1, Hillerød.


Jesper Albrektsson: Trompet og Sang.

Niklas Carlsson: Trækbasun & Sang.

Olof Skoog: Saxofoner, Klarinet & Sang. 

Hampus Andersson: Guitar. Per Bach: Kontrabas.

Johan Horner: Trommer.

Carlsberg Brass Band


Carlsberg Brass Band er et gadejazzband som spiller jazzmusik med inspiration fra Tyvernes New Orleans.


Ved    "Jazz  i Rosenhavens"  åbnings - og afslutningskoncerter henholdsvis den 15. juni og 17. august sejler Brassbandet sammen med Borgmesteren og andre honoratiores med fuld musik fra Hillerød Torv, med retning mod Rosenhaven. Når borgmesteren har holdt åbningstalen, underholder Brass Bandet de næste 2½ time i byens gågader, forretninger og torve, inden man vender tilbage til en afslutnings Jam Session,


Det skal opleves.

For nærmere omtale af "Second Line Jazzband"" samt køb af billetter - " slå på trommen" med " Second Line".