Second Line Jazzband

Second Line Jazzband

Jazz i Rosenhaven har været heldige og har kunne skaffe et af Europas mest populære traditionelle jazzorkestre til Hillerød, idet det svenske SECOND LINE JAZZBAND optræder i Støberihallen den 23. februar 2018

Second Line Jazzband har gjort sig kendt som et fantastisk liveband hvilket må skyldes den enorme glæde og intensitet de spiller og møder publikum med. Derfor er bandet også mange steder blevet publikums favorittter og har lavet publikumsrekorder gang på gang.

 

Second Line Jazzband fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere allerede tilbage i 1989 og på det tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagers.. Der er i dag stadig 4 af bandets oprindelige 6 medlemmer tilbage.

 

Second Line Jazzband har hurtigt etableret sig som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands og har spilleet på de fleste klubber, festivaller og har medvrket både i TV- og radioudsendelser i lande som Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Schweiz, Holland, England, Nordirland, Skotland og selvfølgelig i Sverige.

 

Orkestret har udgivet 13 Cd´er, hvoraf den seneste "Get out of here" kom på markedet i juni 2012.

Second Line Jazzband popularitet skyldes musikernes store formåen til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og samtidig være tro mod den New Orleanske inspirede stil bandet har.

 

Bandet er i konstant udvikling og repertoiret spænder sig fra alt mellem Bunk Johnson og Kid Ory til Bob Dyland, via Louis Prima og Erving Berlin. Krydret med blues og gospel, skaber disse - endnu relativt unge musikere en energi som man sjældent forbinder med den traditionele jazz.

 

Bandet turnerer meget og har gennem årene haft besøg af gæsteartister, såsom Lillian & Tricia Boutté, Anti Sarpila, Orange Kellin, Roy Williams, Pauline Pierce, Phil Mason og Kennet Arnstrøm med flere.

 

Koncerten sponseres af:

Second Line Jazzband består af:

 

Jesper Albrektsson - trompet & sang

Niklas Carlsson - trækbasun & sang

Olof Skoog- saxofoner, klarinet & sang

Anders Wasén - banjo

Per Bach - kontrabas

Johan Horner - trommer

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik på billet for at gå til billetbestilling